Om

I CreativiaButiken hittar du produkter för personlig utveckling. Jag kallar även dessa produkter för tanke- och kommunikationshjälpmedel, eftersom jag tycker att det tydligare beskriver hur de används och var de gör mest nytta.

Kunskap ger oss nya infallsvinklar och får oss att reflektera över det som vi kanske tidigare inte tänkt på, så därav hittar du en del böcker. Böckerna kan även ibland erbjuda tröst och i en del av böckerna finns tydliga reflektionsfrågor eller planeringsstöd för vår vardag.

Kort med korta påståenden, ord eller frågor som exempelvis inspirationskort, affirmationskort och morgonpeppingkort hjälper oss att reflektera i vardagen genom att vara en synlig och dekorativ inredningsdetalj. De kan även vara till hjälp i kommunikation eftersom vi kan fråga våra nära och kära om hur de tänker om just meningen på detta kort. Själv använde jag mig av inspirationskort för barn och känslokorten när mina barn var mindre och upptäckte att jag fick reda på mycket mer om deras vardag än om jag frågade hur deras dag hade varit.

Smycken med budskap fungerar också som påminnelser och finns med oss nära hela dagen. Det kan påminna oss om hur värdefulla vi är för en vän som har gett oss just denna mening i present eller så kan vi själva välja ett budskap som vi vill påminna oss själva om lite extra.

Överlag tycker jag att produkterna i CreativiaButiken är till bra hjälp när man lever med en NPF*-diagnos eller med anhöriga med diagnos, jag har dock valt att samla produkter med tydlig koppling till just ADHD i en egen ADHD-hörna. Detta är en kategori som jag hoppas kunna utveckla och bredda framöver så att den kommer att innehålla flera NPF* relaterade produkter.

CreativiaButiken drivs av Michelle Nanneson, diplomerad Coach på ACC nivå, diplomerad NPFCOACH och diplomerad Avslappnings- och Stresspedagog och lärare i olje/akrylmåleri. Hon driver dessutom en mindre konstnärshandel (MGNArt) både i ateljén och i e-handelsform.

För mer information om Coaching, kurser mm se advancedhead.se
Konstnärshandeln hittar du på mgnart.se

För att skona vår miljö återanvänder jag kuvert och annat packmaterial.

*NPF = Neuropsykiatriska funktionsvariationer (Den korrekta termen är funktionsnedsättning, men jag gillar variation bättre, då jag åter igen tycker att det är mer beskrivande)